A&C Computers Zwolle Onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten

Product code: AENC01

Verpakt per: Prijs per: Besteladvies:

Specificaties
Productnummer: AENC01
Merk: Gerson
Verpakt per: / 1
Prijs per:
Omschrijving

De specialisatie van A&C Computers is groot binnen het gebied van automatisering en computers. Gerson Kantoorspecialisten biedt u nu het complete aanbod; hardware, software, netwerkbeheer, automatisering en computer(onderdelen), computerreparaties, werkplekbeheer en nog veel meer.

Gerson voorziet MKB bedrijven van advies voor een betere online veiligheid en preventief onderhoud (periodieke service beurt).

Preventief ICT onderhoud (werkplekbeheer)

Er zijn verschillende opties op het gebied van online veiligheid en data bescherming. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan; preventief onderhoud, centralisatie van ICT processen, het upgraden van uw automatisering, een veilige online back-up, en regelmatig periodiek onderhoud door onze ICT-monteurs. Het Gerson A&C Team is al jaren specialist op het gebied van ICT services en biedt bedrijven passende oplossingen aan.

Ook voor het uitvoeren van bijzondere ICT werkzaamheden zijn wij bereikbaar. Bijvoorbeeld voor ICT verhuizing, het aanleggen van een thuisnetwerk,  draadloos netwerk aanleg enzovoort.

Voor het inplannen van een afspraak of vragen zijn wij altijd direct beschikbaar.

Oude gegevens A&C Computers BV:
Nieuwstraat 5-7
8011 TL Zwolle 

Nieuwe gegevens Gerson A&C Computers:
Marsweg 63
8013 PE Zwolle

T (038) 465 56 67
F (038) 465 56 62
info@gerson.nl 

Meer informatie: http://www.software-hardware-service-zwolle.nl