Over Gerson

Werkplek- / Systeembeheerder | Allround | Fulltime | € 2500 – 3000 | Zwolle | Direct vaste baan | Werkplekinrichting & Beheer bij klanten

Wil jij als allround werkplek- / systeembeheerder een echt afwisselende baan met veel klanten in Zwolle waarbij je alles bij hen regelt rond en op hun werkplekken? Dan hebben wij de perfecte baan voor je!


Heb jij een MBO-4 ICT diploma, paar jaar werkervaring (bijv. 1e-lijns servicedesk) en wil je geen saaie kantoorbaan (meer)? Wil je veel onderweg zijn? Vind je het leuk om ook af en toe een werkplek in elkaar te zetten, alles te installeren en de klant uit te leggen hoe het werkt? Ben je een vlotte vent en vind je het ook leuk om klanten advies te geven wat ze moeten aanschaffen bij ons? heb je er geen probleem mee om zelf ff een offerte op te stellen? Heb je het liefst iedere dag wat anders? Ben je goed in je vak? Kunnen onze klanten de continuïteit van hun hardware aan jou toevertrouwen? Zorg je dat ze de ideale werkplek krijgen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Onze huidige collega gaat na 5 leuke jaren een uitdaging binnen aan. Dat vinden we erg jammer. Het betekent wel dat we nu een leuke baan met veel vrijheid voor jou hebben. Wanneer klanten blij worden van wat je voor hen doet en we samen een klik met elkaar hebben, dan kun je bij ons per direct in vaste dienst komen. Geen proeftijd.

Wie zijn wij?

Gerson A&C Automatisering & Computers te Zwolle geeft advies en ondersteuning. Van het adviseren van thuiswerkers, complete werkplek- en projectinrichting tot en met periodiek systeembeheer bij productiebedrijven; wij helpen onze klanten graag verder! Met een klein zeer klantgericht team ontzorgen we een grote tevreden klantenkring in vooral Zwolle en omgeving. A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Sinds 1980 de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.

Wat bieden wij?

 • goed salaris
 • direct vaste baan
 • veel afwisseling
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • eigen bestelauto (kun je evt ook prive gebruiken)

Interesse?

Bel dan direct Frank Gerson op 038 - 4655 667 of mail je cv naar frank@gerson.nl

UTAX 4006ci MFP de gebruikers zoal biedt.

Certificaten

Certificaten Certificaten

Over Gerson Kantoorspecialisten

Ons familiebedrijf is al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers. Met een breed assortiment van ruim 20.000 artikelen leveren wij direct uit eigen voorraad. Vandaag besteld dan heeft u de artikelen uiterlijk de volgende dag al in huis.

Totaalconcept voor Kantoor

Gerson Papier B.V.

Industrieterrein De Marslanden
Marsweg 63
8013 PE Zwolle

Postbus 40073
8004 DB Zwolle

T. (038) 465 56 67
F. (038) 465 56 62
E. info@gerson.nl

NL800712523B01
KvK 05050365
IBAN: NL08 RABO 0325 7235 83

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:30 - 17:00

 

Over Gerson A&C Computers

A&C Automatisering & Computers opgericht in 2004 en sinds 2014 onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Wij zijn een enthousiast en groeiend bedrijf met verschillende ict-monteurs in de buiten- en binnendienst.

Onze monteurs in de buitendienst helpen klanten op locatie in de gehele regio Zwolle. In onze winkel (marsweg 63) hebben wij een reparatiewerkplaats waar wij reparaties, data recovery en onderhoud uitvoeren.

Gespecialiseerd in hardware, software, netwerkbeheer, automatisering en computer(onderdelen), computerreparaties, werkplekbeheer en nog veel meer. Wij leveren het totaalpakket voor u! Met monteurs in de buitendienst voorzien wij bedrijven in verschillende sectoren en particulieren van de juiste ict ondersteuning.

Neem eenvoudig contact ons op en wij helpen u dezelfde dag nog verder. Geen verrassingen en onverwachte kosten, wij overleggen altijd eerst met de klant over het verloop van de afspraak.

 •  Voor bedrijven

  ICT service en dienstverlening op maat voor grote en kleine bedrijven. Maak een afspraak en wij helpen u dezelfde dag verder. Geen onverwachte kosten en service op maat! Bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.
  Meer info >

 •  Voor particulieren

  Gerson Automatisering & Computers is specialist als het gaat om computer- en laptopreparatie, onderhoud, virus/malware verwijderen, data recovery en nog veel meer. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.
  Meer info >

Gerson Kantoorspecialisten / Gerson Papier B.V.  /  Gerson A&C 

Industrieterrein De Marslanden
Marsweg 63
8013 PE Zwolle

Postbus 40073
8004 DB Zwolle
T. (038) 465 56 67
F. (038) 465 56 62
E. info@gerson.nl

NL800712523B01
KvK 05050365
IBAN: NL08 RABO 0325 7235 83

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:30 – 17:00

 

 

Gerson Kantoorspecialisten

Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038-4655667

Automatisering & Computers

a&c

Gerson Automatisering & Computers is een bekende naam in de omgeving Zwolle en biedt u het totale pakket hardware, software, systeem- en netwerkbeheer, automatisering, computerreparaties. Veilig en met behoud van uw gegevens.

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen van A t/m Z. Alle benodigde kantoorartikelen voor kantoor overzichtelijk weergegeven in onze webshop.

Kantoorinrichting

Gerson Kantoorspecialisten voorziet bedrijven al decennia lang van kantoorinrichting. Van complete werkplekinrichting tot aan het leveren van een nieuwe kantine inboedel. Gerson Kantoorspecialisten heeft een uiteenlopend aanbod van: Vergaders sets, directie sets en complete werkplekken. Voor een bureau op maat slaagt u altijd bij Gerson Kantoorspecialisten.

Bureaustoelen

Gerson Kantoorspecialisten levert ARBO / NEN bureaustoelen op maat. Maar ook werkplaatsstoelen, kantinestoelen, vergaderstoelen, stastoelen, ergonomische bureaustoelen enzovoort. Standaard met 5 jaar garantie en de mogelijkheid op een gratis proefstoel. Gerson is official dealer van Aeris ergonomische stoelen.

Ergonomie

Gerson Kantoorspecialisten is vooruitstrevend op het gebied van ergonomie. Bij veel bedrijven kan ergonomie er voor zorgen dat de werkstress omlaag gaat en de productiviteit omhoog. Ga naar www.ergonomiezwolle.nl voor ergonomie tips en neem een kijkje in onze ergonomische producten.

ICT & Accessoires

Gerson Kantoorspecialisten heeft een groot aanbod aan ICT producten. Van computermuizen tot aan laptoptassen en van ergonomische hulpmiddelen tot aan computeronderdelen. Computer- accessoires en oplossingen voor op de werkplek.

Toners & Cartridges

Gerson levert cartridges en toners van alle grote merken (Brother, Canon, Espon, HP, en meer). Ook leveren wij de beste kwaliteit compatible cartridges en toners. Heef u hulp nodig om de juiste toners of cartridges voor uw apparaat te vinden? Gebruik onze Printer Supplies toepassing (te vinden onder tabje categoriën op deze pagina).

Kantoormachines

Kantoormachines zijn van grote waarde in uw onderneming. Met de juiste kantoormachines bespaart u veel tijd en kosten. Gerson Kantoorspecialisten heeft een ruim aanbod aan kantoormachines. Printers, papiervernietigers, scanners en all-in-one inkjet en/of laser.

Presenteren

Gerson levert presentatiesystemen in alle soorten en maten. Wij zijn zowel gespecialiseerd in digitale oplossingen als in analoog. Met onder andere digitale presentatieschermen, whiteboards, prikborden, flip-overs en bijbehorende accessoires.

Gerson papier

Ons eigen merk Gerson Multifunctioneel kantoorpapier is al vele jaren populair bij onze klanten. Naast ons eigen merk papier leveren wij ook verschillende andere welbekende kantoorpapier merken.

Papier & Papierwaren

Een uiteenlopend aanbod papier en papierwaren zoals; woordenboeken, notitieblokken, memoblaadjes, schrijfmappen, etiketeer toebehoren enzovoort.

Opbergsystemen

Elk bedrijf heeft opbergsystemen nodig. Van ordners tot aan insteekhoezen en van ringbanden tot archiveringsmiddelen. Natuurlijk leveren wij ook bijbehorende asseccoires zoals tabbladen en insteekkaarten.

Schrijfwaren & Tekenartikelen

Bekijk ons assortiment schrijfwaren en tekenartikelen eens door. balpennen, rollerpennen, correctiemiddelen, potloden, luxe schrijfwaren enzovoort.

Postverwerking & Verpakking

Voor ieder bedrijf is postverwerking en verpakkingsmateriaal een belangrijk onderdeel. Gerson levert u het totale pakket enveloppen, verpakkingsdozen, verpakkingsplakband, pakpapier, stempels en meer.

Facilitair

Gerson Kantoorspecialisten verkoopt niet alleen de 'standaard' kantoorartikelen. Wij hebben ook een breed assortiment facilitaire producten. Wij bieden het totale pakket, van EHBO kit tot aan frisdranken en cup-a-soup. Ook schoonmaakmiddelen zoals allesreiniger en electra zoals verlengkabels en stekkerblokken hebben wij in het assortiment.

Online Uw Kantoor Indelen (3D)

Met de Gerson Kantoorplanner is het mogelijk om zelf uw werkplek en/of kantoor in te richten. Kies uw eigen kantoorinrichting en kantoormeubilair. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk 3D tekenprogramma!

All-in-one Veiligheidsconcept

Kies voor het totaalpakket in veiligheid bij Gerson! Stel zelf uw totaalpakket samen. Van AED tot aan brandblusdekens, en van reanimatie- & BHV training tot aan rookmelders. Vaste lage prijs p/m. Contacteer Gerson Kantoorspecialisten, wij helpen u graag verder!

 

Stage

Ben je op zoek naar een stageplaats?

Certificaten

Gerson Kantoorspecialisten heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar op de ICT afdeling. De afdeling Gerson Automatisering & Computers is een bekende naam in de omgeving Zwolle.

Wij bieden stageplaatsen (met uitzicht op aanstelling) voor de opleidingen:
ICT beheerder niveau 3 en 4.
 Medewerker Beheer ICT niveau 3 en 4.

 Stageduur is bespreekbaar (met bijpassende vergoeding).

Werkzaamheden:
- Meedraaien en ervaring op doen in een leuk IT team. Werken in de buitendienst en op de vestiging (Gerson Kantoorspecialisten). Zowel zakelijk als consument. 
- Reparaties (op locatie en in onze winkel), levering, installatie, periodiek onderhoud, netwerkaanleg, systeembeheer, data recovery, email beheer en meer.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
 - zelfstandigheid
- kunnen functioneren in teamverband
- analytisch en conceptueel denkvermogen
 - resultaatgerichte houding. 

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Stuur een email naar janwillem@gerson.nl met je motivatie + cv.