Over Gerson

Kantoorspecialisten

Gerson A&C Automatisering & Computers te Zwolle geeft advies en ondersteuning. Van het adviseren van thuiswerkers, complete werkplek- en projectinrichting tot en met periodiek systeembeheer bij productiebedrijven; wij helpen onze klanten graag verder! Met een klein zeer klantgericht team ontzorgen we een grote tevreden klantenkring in vooral Zwolle en omgeving. A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Sinds 1980 de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf is al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers. Met een breed assortiment van ruim 20.000 artikelen leveren wij direct uit eigen voorraad. Vandaag besteld dan heeft u de artikelen uiterlijk de volgende dag al in huis.

ICT Specialisten 

A&C Automatisering & Computers opgericht in 2004 en sinds 2014 onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. 
In samenwerking met GBL ICT, voorziet GBL ICT u graag van alle mogelijke dienstverlening, de gespecialiseerde ICT medewerkers van GBL ICT verrichten de ict werkzaamheden. Gerson levert van printer tot PC en laptop, GBL ICT is uw partner voor de werkzaamheden t/m clouddiensten en telefonie.

Klaar voor ‘De ICT werkplek van NU’

Het beschikbaar hebben van kwalitatieve IT-support is van groot belang voor de continuïteit en productiviteit van uw bedrijf. Gerson heeft daar sinds de fusie met A & C computers (2012) aan gewerkt. Gezien de ICT-ontwikkelingen van NU is besloten om de samenwerking met GBL ICT aan te gaan zodat we u nog beter kunnen bedienen.

De voordelen van deze samenwerking

Door deze samenwerking wordt de ICT-dienstverlening van Gerson A & C sterk uitgebreid naar het ICT Beheer van NU;

De dienstverlening die u gewend bent vanuit Gerson Automatisering & Computers heeft een perfecte aansluiting met de kernwaarden van GBL ICT: betrouwbaar, deskundig & leuk. Sinds 2003 is GBL ICT proactief partner als het gaat om ICT en telecom oplossingen. Met een team van totaal 16 IT-professionals ontzorgen wij uw ICT-beheer:

 • Cloud Specialist
 • Netwerkbeheer
 • ICT Sparingspartner
 • Internetverbinding
 • Hard- en software
 • ICT Support
 • Back-up en IT-security
 • Vaste Telefonie
 • Mobiele Telefonie
 • Office 365

Contact

Uw vertrouwde Gerson A & C IT consultant, Ard Broekhoff zal u samen met de consultants van GBL ICT van dienst zijn. Hiermee is ook invulling gegeven aan het vertrek van Remco Lourens. Email en bel ons gerust op support@gerson.nl en/of support@gblict.nl  of 038 460 66 66

Ter kennisgeving: de facturatie zal vanaf heden vanuit GBL ICT namens Gerson A & C worden gedaan.

 

Totaalconcept voor Kantoor

Gerson Papier B.V.

Industrieterrein De Marslanden
Marsweg 63
8013 PE Zwolle

Postbus 40073
8004 DB Zwolle
T. (038) 465 56 67
F. (038) 465 56 62
E. info@gerson.nl

NL800712523B01
KvK 05050365
IBAN: NL08 RABO 0325 7235 83

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:30 - 17:00

Gerson Kantoorspecialisten

CertificatenCertificaten    

 

 •  Voor bedrijven

  ICT service en dienstverlening op maat voor grote en kleine bedrijven. Maak een afspraak en wij helpen u dezelfde dag verder. Geen onverwachte kosten en service op maat! Bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.
  Meer info >

 •  Voor particulieren

  Gerson Automatisering & Computers is specialist als het gaat om computer- en laptopreparatie, onderhoud, virus/malware verwijderen, data recovery en nog veel meer. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.
  Meer info >

 

Werken bij Gerson?

Bekijk hier onze vacatures