Bureaustoel Therapod X HR Wolvilt Full Option €1299.00

Product code: G9098

Verpakt per: 1 Prijs per: 1 Besteladvies: 1

€ 949,00 excl BTW
Specificaties
Productnummer: G9098
Merk: Gerson
Verpakt per: 1 / 1
Prijs per: 1
Omschrijving

De Therapod X HR is voorzien van een in hoogte verstelbare Therapod® Sense Fit Technology hoge rug. De zachte BIO Seat Technology zitting ondersteunt het bekken en zorgt voor een herverdeling van de druk. In combinatie met een Donati Synchroonmechaniek, de in hoogte-, breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers en multi positioneerbare hoofdsteun is de Therapod X HR uiterst comfortabel, ook voor lange zitperioden.

Deze bureaustoel is verder voorzien van een aluminium gepolijst onderstel met een mat zwarte onderzijde, een twee fasen gaslift en multifunctionele wielen. De Therapod X HR heeft standaard 15 jaar garantie.

De Therapod® X HR bevat onze gepatenteerde Sense Fit- en Bio™-technologieën voor rugleuning en zitting. Het eindresultaat is een gemoduleerde, uiterst comfortabele bureaustoel die garant staat voor een lange levensduur.

Circulair
Om de cyclus van de materialen te waarborgen en te sluiten de producten weer ingenomen en gedemonteeerd. Het maximale aantal componenten wordt weer ingezet voor een nieuwe gebruiksduur.