Data Recovery Zwolle

Product code: DATARECOVER

Verpakt per: Prijs per: Besteladvies:

Vanaf 37,50 ex btw
Logo
Logo
Specificaties
Productnummer: DATARECOVER
Merk: gerson
Verpakt per: / 1
Prijs per:
Omschrijving

 

Gerson Data Recovery / Bestanden Terughalen Service:
Marsweg 63, 8013 PE Zwolle.

Openingstijden: Ma t/m Vrij. 08.30 t/m 17.00

Neem contact met ons op: 038-4655667  / info@gerson.nl

 

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; het verlies van gegevens door bijvoorbeeld data corruptie of het per ongeluk verwijderen van bestanden. Het Gerson Automatisering en Computers team is ervaren met het uitvoeren van data recovery.

 

Gerson A&C Computers is een bekende naam in de omgeving Zwolle en gespecialiseerd in het terughalen van data. in veel gevallen kunnen wij (een deel) van uw bestanden nog redden. Dit scheelt een hoop tijd en u heeft een groot deel van uw waardevolle bestanden terug. Wij maken gebruik van data recovery software en gaan op een veilige wijze met uw materiaal en gegevens om.

 

Wat te doen na per ongeluk verwijderen bestanden?

Als u per ongeluk gegevens of bestanden heeft verwijdert is het aan te raden gelijk uw laptop of pc uit te zetten. Sluit geen programma's en verricht geen verdere handelingen op uw apparaat. Deze acties voorkomen namelijk dat uw verwijderde data niet wordt overschreven door nieuwe gegevens. Hoe langer uw laptop of pc aan blijft staan hoe meer kans u heeft dat een groot deel van uw bestanden niet meer terug te halen zijn.Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen vrijwel altijd bestanden terughalen van uw harde schijf. Wij kunnen hier op voorhand geen garantie voor geven. Vaak doen wij een snelle scan om te kijken wat er eventueel terug te halen is. Daarna starten wij een langdurige diepe scan die alle bestanden en mappen langsgaat om te zoeken naar verloren bestanden. Vaak is een diepe scan een langdurig proces. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal bestanden en programma's en de staat waarin de harde schijf zich bevindt.

 

Heeft u per ongeluk bestanden verwijdert, is uw harde schijf kapot of kunt u uw bestanden niet meer terugvinden? 

 

Neem dan contact op met het Gerson A&C Team.

 

T. (038) 465 56 67
 
E. info@gerson.nl
 
W. www.gerson.nl