Rovo Chair

Rovo Chair is een familiebedrijf, gevestigd in het Zwarte Woud in Duitsland. De familie traditie en de vestigingslocatie geven het typische karakter aan het bedrijf. Rovo Chair is vanaf de jaren 80’ een toonaangevende speler in de kantooromgeving en kan met kracht internationaal overtuigen met wereldwijde verkoopcontracten. De hoge kwaliteit die in Duitsland geproduceerd wordt is gegarandeerd door een eigen productontwikkeling met een modern testcentrum. Een grote magazijn- en productiecapaciteit  zorgen mede voor een zorgvuldige productie van de stoelen.

Het Rovo merk staat voor een breed scala van producten met een onafhankelijk ontwikkeling op basis van concepten en ideeën. Daarom onderhoudt Rovo Chair nauwe banden met onafhankelijke ontwerpers en ergonomen. De stoelen variëren van stoelen voor algemeen gebruik, directie meubilair tot meegroeistoelen voor kinderen en jongeren. Zoals het voor Zuid-Duitsland typerend is ontwikkeld Rovo nagenoeg alles zelf. Dit levert een groot aantal patenten op die allen te maken hebben met de innovatie in het bouwen van bureaustoelen.


Dynamisch zitten – ontspannen werken
Kenmerkend voor Rovo bureaustoelen is het dynamisch zitten. Het bewegend zitten zorgt voor: stimulatie en training van uw rugspieren, verbeterde doorbloeding en stofwisseling het ontlast de wervelkolom en tussenwervelschijven het verbetert de belastbaarheid (elasticiteit) van de tussenwervelschijven.( Ergo Balance)  U wordt gestimuleerd om een wisselende zithouding aan te nemen.

Het is bewezen dat deze vrijheid van bewegen tijdens het zitten de prestaties en het welzijn van de gebruiker verbeterd.

Kwaliteit is onze kracht

Wij vertrouwen op onze eigen kracht. Daarom hebben wij het volledige ontwerp- en productie proces in eigen hand. Dit bepaalt de originaliteit van Rovo Chair en is de basis voor iedere innovatieve stoel die onze fabriek verlaat.

In ons testcentrum worden onze producten voortdurend verbeterd De productie in de fabriek maakt het mogelijk om de kwaliteit van de producten in elk stadium te controleren en de betrouwbaarheid te waarborgen. Wat merkt de klant hiervan?; Een stoel met een hoge gebruikswaarde die zijn ontwikkeld voor moeiteloos comfort en gebouwd met betrouwbare kwaliteit en levering.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.