Veel Gestelde Vragen - Gerson Kantoorspecialisten

Bestellen bij Gerson Kantoorspecialisten:

 

Bestellen kan 7 dagen per week 24 uur per dag via onze webshop. Op werkdagen zijn wij van 8.30 t/m 17.00 uur telefonisch, per mail en per fax te bereiken. Ook bent u van harte welkom in onze 2000 m2 showroom waar wij u graag verder helpen en adviseren.

 

 

Betalingsmogelijkheden:

 

iDeal:
Met iDeal kun je direct via internet bankieren betalen. U ontvangt gelijk een bevestiging van uw betaling en een bevestiging van uw bestelling. Bij deze betalingsmogelijkheid kunnen wij uw bestelling snel sorteren en leveren.

Op rekening:
Voor vaste klanten is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wilt u ook op rekening bestellen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers (038-4655667) of stuur een email naar info@gerson.nl.

Multisafepay:
Via ons Multisafepay systeem kunt u eenvoudig en veilig betalen met iDeal, Mastercard, Visa en per bankoverschrijving

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

 

Alle bestellingen worden de volgende dag bij u op locatie geleverd. Besteld u 's ochtends dan heeft u uw bestelling 's middags al in huis middels onze eigen bezorgdienst (regio Zwolle). Levering middels onze eigen bezorgservice vindt plaatst tijdens kantoortijden van maandag t/m vrijdag.

Heeft u uw bestelling dezelfde dag nog nodig? Dan raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij vinden altijd een passende oplossing.

 

Een artikel retourneren?

 

U heeft een bestelling ontvangen maar wilt een artikel retourneren? Wij raden u aan om contact op te nemen met één van onze medewerkers (038-4655667) of stuur een email naar info@gerson.nl. U email wordt altijd snel gelezen en in overleg wordt voor een passende oplossing gezorgd.

 

Aanmelden in de webshop werkt niet?

 

De webwinkel van Gerson Kantoorspecialisten heeft zelden last van storingen. Als u niet kunt inloggen in uw account dan is de kans groot dat u niet de juiste inlog gegevens gebruikt. Let op hoofdlettergebruik. Controleer uw e-mailadres waarmee u inlogt. Mocht dit nog steeds niet werken dan kunt u de volgende stappen volgen.

1. Ga naar Wachtwoord vergeten

2. Vul uw e-mailadres in waarmee u normaliter inlogt.

3. Klik op verstuur. Er wordt een nieuw wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.

4. U kunt uw tijdelijke wachtwoord later in uw webshop account aanpassen.

Heeft u hulp nodig of overige vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice (Bel: 038-4655667 of stuur een email naar info@gerson.nl ).

 

Kan ik een ander afleveradres en/of factuuradres kiezen?

 

U kunt zelf factuur- en afleveradressen toevoegen in uw persoonlijke webshop account. Als u een bestelling plaatst dan kunt u het gewenste factuur- en afleveradres selecteren.

 

Wat te doen als ik een klacht heb over een bestelling?

 

Gerson Kantoorspecialisten gaat zorgvuldig om met uw bestellingen. Mocht u toch een klacht hebben over een bestelling, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Meer informatie over onze klachtenregeling vindt u hier: Retourneren.

 

Wat zijn de openingstijden?

 

Onze webshop is 24/7 geopend. De openingstijden van onze showroom zijn: van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Ik heb een andere vraag

 

U heeft een andere vraag of wilt vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op! (Bel: 038-4655667 of stuur een email naar info@gerson.nl. Wij helpen u graag verder.